Få tillgång till din telekomdata via mobilt BankID

Du kan via BankID och Telekomkollen få tillgång till data som visar hur ditt företags mobilabonnemang nyttjas.

Det är data som kostar

Idag är det mobilabonnemangens data som kostar. Den stora kostnadsbesparingen för dig och företaget är att minska ner abonnemangen för kollegorna som inte använder sin data. Enligt Post- och telestyrelsens statistikportal kan företag minska datamängden med 49,7%.

Snittförbrukningen på ett företagsabonnemang var förra året 2,9 GB data. Vissa kan behöva mer surf, men de flesta ska ha mindre än vad man betalar för.

Hur funkar Telekomkollen?

Telekomkollen fungerar som en mellanhand. Mellan dig och operatörerna. Du loggar in med BankID för att legitimera dig. Du får tillgång till ditt företags data. Du får insikt och funderar. Enklare hantering och utan telefonförsäljare i luren.

Telekomkollen sticker ut

Telekomkollen analyserar företagets användande och hittar abonnemang som inte används, som används för mycket och drar på sig extrakostnader eller där du betalar för mycket för den tjänst som du använder. För många kunder handlar det helt enkelt om att kunna hantera företagstelefonin smidigare samtidigt som du betalar rätt för det du faktiskt använder.

Hämta din teledata utan kostnad hos Telekomkollen.