Få koll på bolagets telefoni med Telekomkollen

Uppmärksammats på feber.se

Att billigast inte alltid är bäst är väl sant, men ännu sannare är att det är dumt att betala något alls för det man inte använder. Eller för mycket för det man faktiskt använder. Som företagare är knappast telefoni någon man vill lägga tid på, men när det inte fungerar eller när fakturan känns saftad är det inte roligt.

Telekomkollen är tjänsten som hjälper dig med just detta.

Du som företagare har rätt till din telefonidata kostnadsfritt. Telekomkollen hjälper dig att få ut denna från din eller dina operatörer som du använder. De analyserar sedan ditt användande och hittar abonnemang som inte används, som används för mycket och drar på sig extrakostnader eller där du betalar för mycket för den tjänst som du använder.

Genomgången görs manuellt av mycket kunnig personal som ser till att du får vad du faktiskt behöver, inte det som du tror att du behöver, och att du betalar rätt för detta. Telekomkollen är inte knuten till någon specifik operatör utan jämför Telia, Telenor, Tele2, Tre och Soluno och ger förslag på det som passar dig bäst. Vill du ha växeltjänst eller andra extratjänster hjälper de dig så klart även med detta.

Eftersom allt är föränderligt hjälper Telekomkollen dig sedan med att se till att du framåt också betalar för det du faktiskt använder, med en interval som du bestämmer, förslagsvis var sjätte månad, kan de gå igenom din telefoni om inte annat bara för att se om det val som gjordes verkligen blev korrekt.

Telekomkollen är kostnadsfri och du behöver bara logga in och godkänna med ditt BankID. Du har därför inget att förlora, det värsta som kan hända är att du får reda på att du redan gjort ett perfekt telefonival.