Molnväxel

Växeltjänst i molnet

Allt fler företag övergår helt till molnbaserade IT-system då det ger både ökad it-kapacitet och effektiviserar det interna arbetsflödet. Detta gäller även telefonin och det har Soluno tagit fasta på.


Växeltjänst efter behov

Den optimala uppsättningen av en molnväxel är flexibel och behöver anpassas så att den speglar företagets resa. Med Soluno får ni full frihet att förändra användare, tjänsteutbud, prisplaner med mera under er avtalstid, så att ni hela tiden har rätt uppsättning. Ni slipper alltså slutfakturor när någon användare slutar eller går på föräldraledighet – och ni betalar heller aldrig för något ni inte använder. Lösningen är helt oslagbar för säsongsbaserade företag och projekt.


Enkel att använda och installera

Solunos växellösning är en av de mest avancerade på marknaden och samtidigt otroligt enkel att använda och implementera. En erfaren projektledare hjälper er från dag ett med utbildning, tips och råd som sätter era kunders upplevelse i fokus. Det spelar ingen roll om ni väljer en mobil anknytning, softphone eller bordstelefon – alla lösningar är lika användarvänliga.

Varje användare får en videoinstruktion som gör det enkelt för var och en att komma igång. För er administratör blir vardagen mycket enklare eftersom alla ändringar görs direkt via webben eller supporten. Dessutom får er ekonomiavdelning branschens snyggaste och tydligaste faktura.


En oberoende telefonväxel som fungerar med alla operatörer

Växellösningen är helt operatörsoberoende vilket gör att ditt företag kan använda vilken mobiloperatör som helst tillsammans med växeln. På så sätt kan ni behålla er befintliga operatör om ni exempelvis har bindningstider kvar eller låta anställda som vill ha kvar en viss täckning ha en annan operatör, med en och samma växel. Dessutom har ni frihet att när som helst byta operatör utan att behöva bekymra er över att växeluppsättningen påverkas. Ni ringer alltid kostnadsfritt inom växeln oavsett operatör.


Skapa rätt image

Med rätt val av funktioner som välkomstmeddelanden, tonvalsmenyer, kösystem, svarsgrupper och schemalagda öppettider får ni rätt förutsättningar att bemöta alla som ringer på ett sätt som lyfter er som företag. Med en tonvalsmeny, även kallad IVR, får ni enkelt den inringande att känna sig välkomnad och gör det lätt för denne att orientera sig rätt genom olika knappval.

Vill ni uppfattas som stora och globala eller snabba och lokala?


Ge kunderna service i världsklass

Ni få alla förutsättningar för att öka företagets NPS (Net promoter score). Genom att t.ex. låta era kunder skicka in supportärenden via valfri kanal där era handläggare kan hantera ärenden i ett och samma gränssnitt eller låta ett kundkort öppnas automatiskt vid inringning blir det inte bara enklare för era medarbetare. Ni kan också ge kunderna en god och personlig service. Vi hjälper er genom att integrera era andra IT-system.


Enkel eller avancerad svarsgrupp?

Beroende på vilka funktioner ni behöver för inkommande samtal finns det olika svarsgrupper att välja mellan. Ni betalar en låg månadsavgift per svarsgrupp och det finns ingen begränsning i antalet samtidigt inloggade agenter. Samtliga medarbetare ser de svarsgrupper de blivit tilldelade och kan enkelt logga in och ut med valfri anknytning.


Softphone – effektiv och professionellt

En softphone underlättar både intern och extern kommunikation. Genom det användarvänliga och intuitiva användargränssnittet kan du enkelt ringa samtal direkt från din dator. Genom Solunos Softphone kan du även enkelt hålla koll på om dina kollegor är tillgängliga, om dom är upptagna, om de är sjuka eller lediga. Detta på grund av du tydligt ser deras hänvisning via användargränssnittet. På så sätt kan du bemöta de som kontaktar ditt företag på ett effektivt och professionellt sätt. De smarta funktionerna du får i vår softphone stärker helt enkelt det interna samarbetet på företaget och gör vardagen lite enklare och roligare. Så länge du har tillgång till internet kan du ringa med din softphone var du än befinner dig i världen.

Solunos Softphone


5 snabba om Molnväxel

-Hög prestanda och hög driftsäkerhet
-Öka eller minska efter behov
-Operatörsoberoende
-Ingen bindningstid på användarnivå
-Inga dyra hårdvaruinvesteringar