Tele2 Företag

Tele2 Företag

Branschledande aktör

Tele2 är en branschledande aktör inom telefonilösningar. Med 25 år i branschen så kan man sin sak och erbjuder enksilda telefonilösningar och omfattande sammansatta paket för både privatpersoner och företag. Det är smidigt att ha allt samlat på ett och samma ställe, varför Tele2 erbjuder heltäckande lösningar för hela företaget.

Att som företagare ha en stabil och pålitlig telefonilösning är av yttersta vikt för både kunden och företaget. Tele2 Företag fokuserar på praktiska och långvariga lösningar avsedda för både små och stora företag. I utbudet för företagare så finns bland annat mobiltelefoni, mobila bredband och telefonväxlar.

Något som ofta är ett problem när det gäller telefonilösningar är mottagningen. Den här aktören har genomgått en utbredning där täckning och nät har varit i fokus, och härnäst är det 5G som står på tur. Även kommunikationslösningar som IT-drift och integrationstjänster erbjuds små och stora företagare.


Om Tele2s företagsabonnemang


Tele2 erbjuder ditt företag ett individuellt anpassat abonnemang. Här får du som företagare välja bland annat om du vill ha fast eller rörligt pris på dina samtalsminuter, hur mycket surf du behöver ha per period och hur upplägget för företaget och de anställda ska se ut.

Tele2 Företag har ett erbjudande som består av att de kunder som väljer ett abonnemang med fast pris får ett extra datakort kostnadsfritt. Det här kan vara fördelaktigt om företaget använder mycket surf. Det tillkommer inte några bindningstider hos Tele2 och ett abonnemang är inte heller kopplat till någon hårdvara.

Om du som företagare skulle upptäcka att behovet skulle förändras på något sätt så kan du alltid ändra i ditt abonnemang, både genom att ta bort tjänster och att lägga till nya. Om du skulle vilja säga upp ditt abonnemang så gör du det med omedelbar verkan och behöver bara betala för eventuella hårdvaror.


Heltäckande telefonilösningar för företagare


Tele2 är Sveriges näst största aktör som erbjuder bredbands- och telefonilösningar för både privatpersoner och för dig som företagare. Aktören erbjuder både enstaka abonnemang eller hårdvaror såväl som omfattande paketlösningar.

Det finns praktiska lösningar för både små och stora företag och dessutom för olika miljöer. Ett ordinärt kontor i modern miljö klarar av ordinarie hårdvaror, men om ditt företag befinner sig i en fuktig eller väldigt dammig miljö så finns de speciellt utformade hårdvaror som klarar av detta.

Om det är stabila och pålitliga uppkopplingar som är viktigast för ditt företag så kan Tele2 vara en lämplig leverantör av mobila tjänster. Här hittar du nytänkande företagslösningar och ständiga uppdateringar för att på bästa sätt leva upp till kundernas behov. Med det nya 5G nätet på intågande är Tele2 en aktör i framkant.


Qui quibusdam in quibusdam. Delectus eum aut voluptatem dolor quisquam eaque odit debitis. Animi quo voluptatem sit sed voluptas blanditiis ratione explicabo. Amet explicabo alias perspiciatis accusamus est impedit. Aut quam neque eligendi assumenda vitae beatae consectetur et. Rem quidem laborum soluta ut animi repudiandae id.

5 snabba om Tele2 Företag

-Heltäckande telefonilösningar för ditt företag
-Möjlighet att använda Tele2 självserviceportal
-Slipp krångel genom att leasa företagstelefoner
-Fungerar till viss del även utanför Sverige
-Få omedelbar information om eventuella driftstörningar