Telia Företag

Telia Företag

Störst i Sverige

Telia är ett företag som de allra flesta känner igen. De erbjuder många olika lösningar både för privatpersoner och företag. Telia kan leverera mobiltelefoner, mötestjänster, digitala verktyg, telefoni, bredband och växeltjänst för ditt företag. De har lösningar för dig oavsett om du har ett litet, medelstort eller stort företag.

Något som man kan räkna med är enkelheten med att använda tjänster från Telia företag, det finns en lösning för alla. Du kan även lätt nå deras support för att få hjälp via mail, chatt eller telefon. Du kan även göra felsökningar via webbsidan där du följer instruktionerna på skärmen.

Under MyBusiness kan du som företagskund hantera fakturor och abonnemang, göra en felanmälan, ha full koll på dina kostnader och hitta din PUK-kod om du behöver det. Här har du alla dina ärenden samlade och du har alltid snabb åtkomst samt en bra och tydlig översikt.


Om Telias företagsabonnemang


Telia har flera olika förmåner när du väljer ett företagsabonnemang. Telefonitjänster ingår utan extra kostnad och du har flera olika tjänster som förbättrar din kundservice som till exempel samtal väntar, återuppringning, vidarekoppling och trepart. Du har alltid en tydlig faktura som visar sådant som Sverigesamtal, utlandssamtal, mobilsamtal, betalsamtal och nummertjänster.

I Telia företag ingår även teknisk support i ditt företagsabonnemang. De hjälper till med tekniska problem om de uppstår vid anslutningen och du får även hänvisning vidare i tre månader om du byter nummer eller flyttar. Med det här paketet kan du även komplettera dina tjänster med bredband och uppgradera till Telia Kontor.

Du kan ansluta analog telefon, fax, kortläsare eller modem med ett företagsabonnemang. Med den här grunden har du snabbt en säker anslutning till internet via telejacket om du vill skaffa bredband. Du betalar en engångsavgift och efter det en månadsavgift för den här typen av tjänst.


Om Telia Företag


En omfattande digitalisering av företag inom olika sektorer ger alltså en säkrare och effektivare miljö att arbeta i. Arbetsplatserna blir bättre både för personalen och för kunder. Säkerhet och tillgänglighet är viktiga ledord och det finns smarta lösningar oavsett vilket behov man har som företagare.

Telia har arbetat fram olika smarta lösningar för olika branscher. I bank- och finansbranschen finns möjlighet till digitaliserade bankmöten vilket gör det möjligt för bankerna att skapa en positiv kundupplevelse. För fastighetsindustrin kan en digitalisering ge besparingar i byggprojekt och kan dessutom snabbt erbjuda uppkoppling till nya hyresgäster vid nybyggnationer.

Telia företag har även lösningar för andra sektorer som till exempel vården där man kan ge bättre vårdkvalitet och bättre kommunikation mellan vård och patient. Inom handeln möts man även där av den tekniska generationen människor. E-handeln fortsätter att växa och man måste möta behovet som kunderna ställer, vilket Telia möjliggör.

5 snabba om Telia Företag

-Snabba lösningar och bra support
-Stort utbud av företagslösningar
-Passar alla företag, stora som små
-Samlad överiskt i MyBusiness
-Starkast nät i Sverige