Tre Företag

Tre Företag

En av Sveriges största mobiloperatörer

Tre är ett stort globalt varumärke med flera UMTS-baserade mobilnät och bredbandsleverantörer. Tre är verksamma i bl.a. Sverige, Danmark, Hong Kong, Indonesien, Italien och Storbritannien. Varumärket grundades år 2002 i Hong Kong. Tre i Danmark (Hi3G Denmark ApS) och Tre i Sverige (Hi3G Access AB) har ett gemensamt nätverk som täcker de flesta länderna.


Alla Tre-företag är ägda av ett dotterbolag till CK Hutchison, men ägarstrukturen varierar. CK Hutchison Holdings äger majoriteten, på hela 6 st nätverk via Tre-koncernen i Europa, däribland i Österrike, Danmark, Italien, Irland, Sverige och Storbritannien. Alla Tre-märkesnätverk erbjuder 3G och 4G service.

I Sverige så delas deras mobilnätverk med Telenor, förutom i städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Karlskrona, där de hanterar sina egna 3G-nätverk. Idag förser Tre Sverige ungefär 98,5% av hela den svenska befolkningens mobilnät och i början av 2014 var Tre Sveriges snabbast växande mobiloperatör.


Om Tres företagsabonnemang


Tre erbjuder ett stort utbud av både telefoni, bredband och andra mobila lösningar för alla typer av företag och anpassar helt lösningarna efter företagens olika behov. Via dessa anpassade lösningar så kan företaget enkelt hantera alla sina kundrelationer på ett enkelt men också professionellt sätt.

Tre företag har specialanpassat sina lösningar för företag på ett enkelt och smidigt sätt, där de bland mycket annat tillhandahåller en tjänst som erbjuder mobil växel och kallas för 3FrontOffice, via denna lösning riskerar företaget inte att tappa kunder på grund av missade samtal, samt kan utöka tjänsten i samband med att företaget växer.

Tre erbjuder paketpriser för mobiltelefoni och bredbandsuppkoppling som är anpassat till både små och stora företag, samt att alla dessa tjänster är skapade så att de kan utökas hela tiden. Detta gör dessa lösningar till mycket kompatibla med vad ett företag behöver för att kunna föra enkel kommunikation både för de anställda samt till kunder.


Om Tre företag


När man använder nätet som Tre tillhandahåller så kan man komma upp i hastigheter på upp till 150Mbit/s när man laddar ner något. Tre i Sverige var dessutom världens första operatör att skaffa ett LTE-nät som hade både FDD och TDD på sitt mobila nätverk.

Tre i Sverige är en av 4 svenska teleoperatörer och delar plats med de övriga operatörerna som finns på marknaden idag, vilka är Telenor, Tele2 och Telia. Tre håller idag på att bygga ut sitt 3G-nät, så att det kommer att finnas på två frekvenser: 900MHz och 2100MHz.

Tre företag delar 70% av sitt nät med Telenor på sin ena frekvens på 2100MHz, varav de olika företagen äger 50% vardera av detta nät. På sin andra frekvens på 900MHz så är det bara Tre-kunder som kan ta del av mobilnätet, vilket har förbättrats stort sedan de byggde 3G i denna frekvens.

5 snabba om Tre Företag

-Superenkel paketering
-Ladda ned i upp till 150Mbit/s
-Riktigt bra växellösningar
-Idag förser Tre Sverige ungefär 98,5% av hela den svenska befolkningens mobilnät
-Miljontals kunder världen över