Om Telekomkollen

 

Soluno Företag

 

Soluno Fastpris

Abonnemanget Soluno Fastpris är precis vad namnet beskriver. Ett företagsabonnemang till ett fast månadspris. Soluno Fastpris är ett perfekt abonnemang för dig som vet att ni använder era telefoner mycket och samtidigt gillar att ha koll på utgifterna. Med detta abonnemang får du generösa datapaket och i princip obegränsat med samtalsminuter till en fast månadskostnad.

Soluno Smidig

Soluno tycker inte att ni ska behöva betala en onödig summa pengar för ett fastprisabonnemang med betydligt många fler minuter än vad som är rimligt i månaden. Speciellt inte när ni egentligen kanske bara förbrukar en tiondel och i stället surfar mer. Trenden går nämligen mot att samtalsminuter sjunker och mobilsurf ökar. Det har Soluno tagit fasta på och erbjuder den bästa tänkbara lösningen, nämligen rörligt och fast pris i samma mobilabonnemang. Med Soluno Smidig får du det bästa av två världar. Ett rörligt abonnemang där du bara betalar för det du använder men med ett kostnadstak så att du kan sova tryggt om natten. Idén är också att kunna erbjuda större datapaket till en låg månadsavgift för de som ringer allt mindre men surfar desto mer.

Soluno Smidig är ett abonnemang som garanterar låg månadskostnad. Den högsta möjliga månadsavgiften du kan få med Soluno smidig är deras fastpris (ett avtalat takpris). Fastpriset betalar du bara om du har talat så mycket i telefon så att du överstigit fastprisgränsen. Alla andra månader då du inte har kommit upp i gränsen för det fasta priset betalar du enbart för exakt de minuter du ringt. Med Soluno Smidig-abonnemang kommer ditt företag aldrig mer att få en oväntat hög räkning.

Soluno Komplett

För dig som gillar att få allt i ett och samma paket så finns abonnemanget Soluno Komplett. Med Soluno Komplett ingår nämligen Solunos växeltjänst i priset. Varje abonnent får, förutom sitt abonnemang, även ett användarkonto i Solunos mobila växelapp. Detta abonnemang kommer i två former, Soluno Komplett Smidig och Soluno Komplett Fastpris. Med Soluno Komplett Smidig får du företagsväxeln tillsammans med samma abonnemangsform som Soluno Smidig, alltså ett rörligt pris tills du når ett takpris, därefter blir abonnemanget automatiskt ett fastprisabonnemang. Men Soluno Komplett Fastpris får du en fastprislösning med tillsammans Solunos växeltjänst.

Soluno Unlimited

Vi använder våra mobiler till nästan allt idag och det mesta vi gör med mobilen kräver data. Soluno vill att deras kunder ska sluta behöva oroa sig för att surfen ska ta slut. Därför har dem skapat  abonnemangsformer med obegränsad surf, de kallas för Soluno Unlimited. Unlimited kommer i två olika former. Fastpris Unlimited, där du surfar och ringer till ett fast pris, samt Komplett Fastpris Unlimited, där även en växelanknytning ingår.

Soluno Fri

Soluno Fri är ett mobilabonnemang som passar perfekt för de som främst tar emot samtal men ringer ut desto mindre. Detta eftersom abonnemanget Soluno Fri enbart kostar när du ringer, skickar SMS eller MMS. Abonnemanget i sig har alltså ingen månadsavgift. Så har du en telefon som främst är ämnad för att ta emot samtal så är detta en mycket prisvärd lösning. Vill du däremot ringa ut desto mer så rekommenderar vi något av våra andra abonnemang.