Om oss

Att upphandla och förvalta företagets telekomtjänster är idag ineffektivt och offline med för dålig transparens.

Därför startade vi Telekomkollen.

Kom igång med Mobilt BankID
En plattform betrodd av

Stig hos Telekomkollen

Med Telekomkollen får du en komplett lösning för hela din telekomprocess, från initiering till avslut. Starta dina tjänster online, välj bland de mest kvalificerade leverantörerna med konkurrenskraftiga priser, och låt oss hantera den operativa biten. Dessutom, när det kommer till framtida utmaningar och uppdateringar, kan du lita på att vi redan har en plan klar för dig.

94%
Kundnöjdhet
1000-tals
Användare
230+
Kollade företag
300%
Årlig ökning

Sluta slösa tid

Spara tid och undvik besväret med att söka efter leverantörer och vänta på offerter som sedan behöver omförhandlas. Genom vår omfattande forskning från tusentals källor garanterar vi att de lösningar vi presenterar är kostnadseffektiva och uppfyller dina specifika behov.

För oss står ditt förtroende i centrum.

"Plattformen gjorde valet av leverantör enkelt och bytet smidigt"
Linda, Sanoma Utbildning

Vilka är vi

Känner du utmaningarna med telekomsektorn? Långa samtal, veckor av väntan och omfattande dokumentation? Vi såg dessa problem, och fram växte Telekomkollen. Framtagen av branschexperter och kunder som sökte en mer effektiv lösning. Varför bekymra sig över en myriad av inloggningsuppgifter, omfattande pappersarbete, och tidskrävande upphandlingsprocesser? Med Telekomkollen kan du hantera företagets telekomtjänster online på ett enkelt och strömlinjeformat sätt. Eliminera behovet av överflödiga möten och långa e-post utbyten. Prioritera effektivitet och precision tillsammans med oss.

Välkommen till Telekomkollen – telekomlösningen för 2024, optimerad för dagens krav.

FAQ

Vad erbjuder appen och när är den användbar?
Vår app är en digital lösning för företag som vill hantera sina telekomtjänster mer effektivt. Om du ansvarar för IT och vill ha bättre koll på kontrakt, kostnader och effektiva arbetsflöden, då är detta rätt verktyg för dig.
Är appen en teleoperatör?
Nej, vi är inte en operatör. Tänk på oss som din personliga telekområdgivare online. Vi matchar ditt företags behov med de bästa tjänsterna. Vi tar fram det bästa för dig, helt opartiskt. All information samlas på ett och samma ställe, vilket sparar tid och energi. Och om något skulle gå fel? Vi är här för att agera som din företrädare och lösa problemen.
Hur finansierar ni er verksamhet?
När du skaffar en tjänst genom vår app får vi i många fall en provision från leverantören. Men det påverkar inte ditt pris. Vårt främsta mål är att hitta det bästa alternativet för just dig, oavsett provision. Ibland rekommenderar vi till och med tjänster där vi inte får någon provision, bara för att det är det bästa för dig.
Vi har redan en lösning, vad skiljer er från den?
Medan andra kanske fokuserar på manuell hantering, använder vi teknik för att effektivisera processerna. Vårt digitala verktyg arbetar snabbt och noggrant för att ge dig bästa möjliga service.
Om vi redan har avtal, kan vi fortfarande använda er app?
Definitivt! Många av våra användare integrerar appen även med befintliga avtal. Vi erbjuder inte bara lösningar för nya tjänster, utan hjälper dig även att hantera och övervaka dina nuvarande avtal.