Om Telekomkollen

  • Home
  • Varför finns Telekomkollen?

 

Varför finns Telekomkollen?

 

Vårt uppdrag – att hitta bästa företagstelefonin för ditt företag.

Telekomkollen.se är en gratistjänst som gör det enkelt att jämföra företagstelefoni på nätet. Vårt fokus är att förse dig med all information du behöver genom att på ett överskådligt sätt synliggöra olika erbjudanden för ditt företag.

Det finns andra jämförelsesajter på nätet men det är bara Telekomkollen.se som utgår ifrån ditt företags telefonidata – på detta sätt fångar vi personliga erbjudanden från operatörer baserat på vad som passar ditt företag bäst. Oavsett om du vill omförhandla med nuvarande operatör eller byta till en ny.

Vi arbetar för att du som användare av tjänsten i lugn och ro ska kunna göra ett väl underbyggt telefonival och på så sätt välja bästa företagstelefonin för dig och även spara tid och pengar.

 

Sveriges första sajt för jämförelse av företagstelefoni baserat på unik operatörsdata.

Telekomkollen.se startades 2019 då vi saknade en tjänst i Sverige som enkelt kunde samla olika företagserbjudanden från olika mobiloperatörer. Eftersom mobiloperatörernas utbud och priser skiljer sig beroende på ett gäng variabler så har vi byggt en tjänst som hjälper till att spara tid och pengar i dagens telekom-djungel. Vår tjänst är, och kommer att förbli, helt kostnadsfri att använda och vi visar alltid exakt samma erbjudanden och priser som operatören.

 

Vem står bakom Telekomkollen.se?

Telekomkollen.se ägs och drivs av Telekomkollen Sverige AB (org.nr: 559218-3585)

Vill du komma i kontakt med oss når du oss enklast på:
[email protected]