Vanliga frågor & svar

Vad erbjuder appen och när är den användbar?
Vår app är en digital lösning för företag som vill hantera sina telekomtjänster mer effektivt. Om du ansvarar för IT och vill ha bättre koll på kontrakt, kostnader och effektiva arbetsflöden, då är detta rätt verktyg för dig.
Är appen en teleoperatör?
Nej, vi är inte en operatör. Tänk på oss som din personliga telekområdgivare online. Vi matchar ditt företags behov med de bästa tjänsterna. Vi tar fram det bästa för dig, helt opartiskt. All information samlas på ett och samma ställe, vilket sparar tid och energi. Och om något skulle gå fel? Vi är här för att agera som din företrädare och lösa problemen.
Hur finansierar ni er verksamhet?
När du skaffar en tjänst genom vår app får vi i många fall en provision från leverantören. Men det påverkar inte ditt pris. Vårt främsta mål är att hitta det bästa alternativet för just dig, oavsett provision. Ibland rekommenderar vi till och med tjänster där vi inte får någon provision, bara för att det är det bästa för dig.
Vi har redan en lösning, vad skiljer er från den?
Medan andra kanske fokuserar på manuell hantering, använder vi teknik för att effektivisera processerna. Vårt digitala verktyg arbetar snabbt och noggrant för att ge dig bästa möjliga service.
Om vi redan har avtal, kan vi fortfarande använda er app?
Definitivt! Många av våra användare integrerar appen även med befintliga avtal. Vi erbjuder inte bara lösningar för nya tjänster, utan hjälper dig även att hantera och övervaka dina nuvarande avtal.