Operatörstjänster

Telekomkollen är operatörsoberoende.

Telekommarknaden är en djungel. Beroende på vilka förutsättningar och behov ditt företag har kan det finnas flera olika operatörer att välja mellan. Dessutom erbjuder de olika operatörerna ofta flera olika typer av mobilabonnemang baserat på vilken växellösning eller tilläggspaket ni använder.

Läs mer under respektive operatör.

Vi hjälper dig med allt eller understödjer där du behöver.

Telekommarknaden är en djungel. Beroende på vilket behov ditt företag har kan det finnas flera olika telefonileverantörer (operatörer) att välja på. Dessutom erbjuder de olika operatörerna ofta flera olika typer av mobilabonnemang med olika växellösningar och tilläggspaket.

För att göra det enkelt att jämföra företagstelefoni startade vi vår kostnadsfria tjänst.
Som om det inte skulle vara nog skiljer sig priserna ofta mycket beroende på växeltjänster, abonnemangsform, surfmängd, hårdvara, utlandspaket, bindningstider, startkostnader, utbildningar, support & service. För någon som inte arbetar med detta dagligen kan det vara väldigt svårt och tidskrävande att upphandla och hantera ett företags telefoni.

Vi hjälper dig att navigera genom djungeln av växeltjänster, mobilabonnemang, priser och bindningstider.

Några av företagen som använder oss.

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta surfa runt eller acceptera godkänner du villkoren.
Acceptera

Search