Slack

Genom att integrera med Slack kan du ringa ut samtal och skicka SMS från Slack samtidigt som din hänvisning hämtas från växeln och visas direkt i gränssnittet.

SLACK TELEPHONY

Genom att integrera företagstelefoni med Slack slipper du byta mellan olika program. Ring ut samtal och skicka SMS från Slack samtidigt som din hänvisning hämtas från växeln och visas direkt i gränssnittet.


Initiera samtal från Slack

Genom Dstnys integration, Slack Telephony, så kan du ringa direkt från samarbetsverktyget Slack. Det hela fungerar via en så kallad callback-funktion. Samtalet initieras i Slack och skickas sedan vidare genom Dstnys växel, som i sin tur ringer upp dig och din mottagare. Du kan ringa personer som du har i din chatt, kontakter från din företagsväxel och externa telefonnummer. Utringningen kan startas upp via enkla kortkommandon eller genom att klicka på knappen Shortcuts.

Låt Slack se din hänvisning och linjestatus

Integrationen mellan Dstnys företagsväxel och Slack samarbetsverktyg gör så att Slack kan känna av vilken hänvisning och linjestatus du har. Sitter du exempelvis i samtal så kommer en telefon-ikon dyka upp vid ditt namn i Slack. Har du exempelvis hänvisat dig i möte, är på lunch eller på semester så kommer ikoner för detta även synas i Slack.

Du kan välja att manuellt skriva över den hänvisning som du har i växeln, i Slack. Om du ändrar din status i Slack manuellt så ligger den manuellt satta Slack-ikonen kvar till dess du ändrar status i växeln eller Slack igen. Har du skrivit in en anteckning i växeln så kommer även den synas om du håller muspekaren över hänvisningsikonen.

Vill du veta mer om hur Telekomkollen kan hjälpa dig?